NINO

NINO II

НАДЕЖДНА И СИГУРНА, УЛТРА КОМПАКТНА, НАПЪЛНО РЕГУЛИРУЕМА EPOS СИСТЕМА!

Ултра малък и надежден, NINO II е компактна гъвкавa EPOS система с голяма производителност.


Със своя елегантен модерен външен вид – сгъваем и плосък, е напълно подходящ за най-дребните сектори на продажби на стоки и услуги.


Той разполага с 14-инчов, 16:9 сензорен тъч екран и е проектиран да бъде не по-голям от една малка десктоп система, но с пълните функционалности на EPOS. Благодарение на своето гъвкаво и регулируемo рамо, което е прикрепено към излят алуминиев корпус (с вградено захранване), той може да бъде сгънат или коригиран до всички ъгли на видимост - от равнинен до 90°. Това означава, че той може да се използва хоризонтално, като конзола на основата му, или да се монтира на стена или на друга основа. На разположение са няколко монтажни аксесоари, както и VESA закрепвания (за монтаж на стена).


Безвентилаторен, NINO II е идеален за тежки условия и винаги в крак с най-новите стандарти - ниска консумация на енергия и ниски въглеродни емисии.

Това е идеалният спътник за всички външни щандове и магазинчета, за разносни продажби на всякакъв вид стоки (храни и кетъринг коли, мобилни кантини).